Connect with us

Vijesti

DF: Borba protiv korupcije prelomna borba za Crnu Goru

Published

on

Američka administracija već drugi put u jako kratkom vremenu nemeće borbu protiv korupcije, kao ključni problem našeg regiona, saopštio je Demokratski front (DF)

DF je komentarisao izvještaj američkog Stejt dipartmenta u dijelu koji se tiče Crne Gore, a u kojem se navodi da je korupcija i slaba kontrola konflikta interesa i dalje značajan problem u našoj zemlji.

“Ovo je već drugi put da u jako kratkom vremenskom roku, nakon uredbe predsjednika Bajdena u kojoj je navedeno da korupcija u zemljama Zapadnog Balkana, uključujući i Crnu Goru, ugrožava demokratsko upravljanje, američka administracija nameće borbu protiv korupcije kao ključni problem našeg regiona”, saopštio je DF.

Navode da je taj politički savez od svog osnivanja kao jedno od svojih ključnih programskih načela i stubova političke platforme uvijek isticao borbu protiv korupcije i borbu za pravedno društvo.

“Borba protiv korupcije i borba za pravedno društvo je prelomna borba za Crnu Goru. Svi koji žele da nam pomognu u tome su dobrodošli”, saopštio je, između ostalog, DF.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije