Connect with us

Vijesti

DF: Katnić vrši pritisak na Abazovića uoči procesa rekonstrukcije Vlade

Published

on

Iako je već postalo nezanimljivo i bespredmetno baviti se Milivojem Katnićem, ponekad treba reagovati na njegove nebuloze, kako građani ne bi ostali u nekoj nedoumici, poručili su iz Demokratskog fronta u reagovanju na današnje izjave glavnog specijalnog tužioca.

-Poznato je da on konferencije za novinare i intervjue koristi za svoje cirkuske nastupe, ali i plasiranje neistina i spinova, pa je i sada saopštio laž kako DF navodno vrši pritisak na Dritana Abazovića. Kao jedan od viđenijih poslušnika Mila Đukanovića, Katnić je ovo izrekao upravo kao jednu vrstu pritiska na Abazovića u trenutku kada se kreće u proces pregovora oko rekonstrukcije Vlade i izglasavanja tužilačkog savjeta. I kako se Katniću bliži smjena, i kako sve glasnije zveckaju lisice, tako se pojačava i njegov strah, i ko zna šta će još bulazniti u ovom kratkom periodu do odlaska sa funkcije- navode iz DF-a.

Iz te partije dodaju i da treba podsjetiti javnost da je Katnić prepoznat kao jedan od ključnih članova mafijaškog klana Mila Đukanovića, pa će, kako kažu, biti zanimljivo kada pred licem zakona bude govorio sve što zna o “brojnim zlodjelima koje je taj kartel napravio svih ovih godina”.

-Moramo, takođe, napomenuti da Katnić nije slučajno zaobiđen kod poslednje velike zaplijene droge. To je urađeno na zahtjev međunarodnog faktora, koji odlično zna da bi uključivanje Katnića u ovaj slučaj bilo samo od koristi krijumčarima i kriminalnim grupama, koje bi bile upozorene i tako bi akcija propala- navode iz DF-a.

Dodaju i da postoje informacije da je Katnić boravio na Cetinju kako bi učestvovao u nasilju. Uz to smatraju i da se mora ispitati njegova uloga u svemu tome što je imalo i odlike državnog udara.

-To su oni čuveni događaji kada su Milo Đukanović, Filip Vujanović, Brano Gvozdenović, i drugi iz DPS-a nestali u akciji, dok je jedini od političara viđen Ranko Krivokapić, koji je u povlačenju i povrijeđen. Zato je, umjesto svih tih Cetinjana i Katunjana, u proboj krenuo Mojkovčanin Veljović, dok je te akcije medijski podržavao još jedan Mojkovčanin, naturalizovani Cetinjanin iz SDP.

Nego, da se vratimo na glavnog junaka današnje priče…Dolazi vrijeme pravne države, pa neka se Katnić pripremi- zaključili su iz DF-a.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije