Connect with us

Vijesti

ĐELJOŠAJ TVRDI: “DPS Tuzi podržava uzurpaciju opštinske imovine”

Published

on

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Tuzi, na čelu sa predsjednikom odbora Mirzom Pepić, je danas spriječio lokalne organe u obavljanju službene radnje, saopštio je presjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj, poručujući da treba da bude jasno svakome da će, poštujući zakon, srušiti sve objekte koji su izgrađeni na opštinskom zemljištu i vratiti na zajedničko korišćenje građanima Malesije

On je objasnio da su inspekcijski organi i ostale službe opštine su donijele rješenje o uklanjanju ograde, koju je građanin postavio uzurpirajući opštinsko zemljište.

“Danas se potvrdilo da DPS Tuzi podržava uzurpaciju opštinske imovine, kako bi svojim fukcionerima omogućilo bogatstvo, uzurpaciju i oduzimanju zajedničke imovine svih građana naše opštine. Vaše vrijeme za te nezakonske i neljudske radnje je prošlo”, navodi se u saopštenju Đeljošaja.

Dodao je da su htjeli da se ljudski dogovore sa njima, ali oni nijesu htjeli.

“Tako da veoma brzo ćete osjetiti ruku pravde i zakona, a sve vinovnike sprječavanja u vršenju službene radnje ćemo procesuirati. Nećemo dozvoliti krađu opštinskog dobra. Prema nikome lično, ali odgovorno i savjesno, kako me zakon obavezuje, štitiću imovinu i zajedničko dobro svih građana opštine Tuzi, a pogotovo od uzurpatora”, naveo je Đeljošaj.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije