Povežite se sa nama

Vijesti

ĐUKANOVIĆ: Nimanbegu uvijek može računati na punu podršku DPS-a

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku Genciju Nimanbegu povodom izbora za predsjednika Nove demokratske snage Force, i poručio da je uvjeren da će na ovoj važnoj dužnosti nastaviti da doprinosi demokratskom razvoju našeg društva i opštem napretku Crne Gore, te da u tome, kao i u posvećenosti zajedničkom evropskom cilju, može uvijek računati na punu podršku Demokratske partije socijalista.

– U ime Demokratske partije socijalista, i u svoje ime, najsrdačnije Vam čestitam izbor za predsjednika Nove demokratske snage Force, na IV izbornoj Skupštini koja je u subotu održana u Ulcinju. To potvrđuje da ste u stranačkim i širim krugovima prepoznati kao lider koji će bogatim političkim iskustvom i vizijom jačati status vaše partije, na dobro građana koje predstavljate – poručio je Đukanović.

On je kazao da je Nimanbegu svojim prethodnim angažmanom, prije svega kao poslanik i potpredsjednik Skupštine Crne Gore, dao veliki doprinos zaštiti manjina, kao i prava i sloboda svih građana, “što je važan temelj i snaga suverene, multietničke, demokratske Crne Gore”.

– Uz spremnost za nastavak dobre saradnje naših partija, upućujem Vam najbolje želje za dalje uspjehe i prijateljske pozdrave – zaključio je Đukanović u čestitki.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije