Povežite se sa nama

Vijesti

JANKOVIĆ: URA želi saradnju sa svima koji su za promjene na Cetinju

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Otvoreni smo za saradnju sa svima koji žele promjene, ne zanimaju nas funkcije, samo suštinske reforme na Cetinju, za koje su građani ovog puta glasali, kazao je za Portal RTCG nosilac liste Građanskog pokreta URA na cetinjskim izborima Slavko Janković. Kako je poručio, htjeli su da slome Građanski pokret URA, ali URA je slomila njih

“Izuzetno smo srećni zbog postignutog rezultata. Pokazali smo da smo tvrd orah koji nijesu uspjeli slomiti prethodnih godinu i po dana. Sjetite se samo tog broja propagandnih tekstova, pritisaka na članstvo, javnog linča. Htjeli su da slome URU, a slomili su sebe. URA je na Cetinju moralni pobjednik izbora” kazao je Janković.

Kako je istakao, DPS je doživio potpuni poraz.

“I bilo bi politički suludo da ih iko pokuša spasiti sigurne propasti. Suštinski, to bi bilo samo kratkoročno odlaganje odlaska ovakvog DPS u prošlost, a sunovrat političkog subjekta koji bi ih spasio. Otvoreni smo za saradnju sa svima koji žele promjene, ne zanimaju nas funkcije, samo suštinske reforme na Cetinju, za koje su građani ovog puta glasali”, istakao je Janković.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije