Connect with us

Vijesti

JOČIĆ: Da sam slijedila politiku Vlade ne bih mrdnula s mjesta u NP

Published

on

Funkcionerka DF-a Marina Jočić, koju je prije dva dana premijer Zdravko Krivokapić smijenio sa funkcije predsjednice UO Nacionalnih parkova, objavila je zvanično obrazloženje premijera za njenu smjenu, u kojoj piše da nije slijedila politiku Vlade.

U obrazloženju piše da je Jočić smijenjena jer je iznijela stavove koji vrijeđaju Vladu Crne Gore, čime je pokazala neetičnost i neprofesionalizam, te da je svojim ponašanjem naštetila ugledu Nacionalnih parkova.

Jočić je na to odgovorila da je slijedila politiku Vlade Nacionalni parkovi ne bi mrdnuli s mjesta.

Dodala je da se nikad nije ugrađivala u poslove, nikad nije krala, niti je ikad putovala o državnom trošku.

– Ja slijedim politiku Demokratskog fronta, gdje se ne krade, gdje se radi, poštuju slobode i ne ispašta zbog slobodnog mišljenja- poručila je ona.

Pošto je smjena uslijedila nakon što je Krivokapića nazvala izdajničkom, lažavom tranjom i izdajnikom ljudi sa litija, Jočić je i na to imala komentar.

Da sam ih nazvala nesojima, poslali bi me na Goli otok- poručila je Jočić.

Podsjetimo, Krivokapić je razriješio Jočić prije isteka mandata, a na ovu funkciju Vlada je imenovala Nebojšu Popovića.

Jočić je na funkciju predsjednice UO NPCG došla u decembru prošle godine. U reagovanju objavljenom na zvaničnoj Fejsbuk stranici Demokratskog fronta, neposredno nakon objavljivanja informacije da je smijenjena, Jočić je istakla da o Krivokapiću i dalje misli isto, a da sa funkcije odlazi uzdignute glave.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije