Connect with us

Vijesti

Kovačević: Nova Vlada bi bila funkcionalnija od sadašnje

Published

on

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević smatra da bi nova Vlada bila funkcionalnija od sadašnje i održavala bi narodnu volju sa izbora iz avgusta 2020.

On ističe da za to još uvjek ima vremena.

“Mislim da bi ta inicijativa trebala da potekne od samog premijera i da on ponudi rekosntrukciju vlade koja bi odražavala izbornu volju. Mislim da postoji još vremena da premijer da ponudu i da uloži svoj autoritet, i da predlog koji će razriješiti trenutnu situaciju. Kada pokrivate tako odgovornu poziciju imate i odgovornost za to i obavezu da i vi tu situaciju razriješite. Ne vidim da se premiejr trudi, mogo više to čini parlamentarna većina ali mislim da bi to donijelo novu stabilnost kako bi se moglo raditi normalno do kraja mandata”, kazao je Kovačević u emisji Link na Radiju Crne Gore.

Ako se to ne desi kaže da DF neće rušiti vladu sa DPS-om.

“Mi se time nećemo baviti ali želimo da se sitaucija pozitivno razriješi. Postoji i mogućnost da se u okviru novu paramentarne većine napravi dogovor o novoj Vladi koja bi funkcionisala i koja bi sigurno bila funkciolanija od trenutne”, dodao je Kovačević.

1 Comment

1 Komentar

  1. Zekovic Bobo

    07.12.2021. at 12:12

    Kovacevicu, a nu ni reci ko ubi onoga nevinog covjeka sto je pokusao da sprijeci pljacku penzionerskih para, a nije uspio i platio je to glavom. Vise je nego jasno da si ti vjerovatno dobro upucen u to ko su pljackasi i ubice, a velika je vjerovatvnoca da ste im ti i srpska okupatorska crkva pomogli da uteknu i skriju se nekaznjeno. Vrlo je vidljivo da ni policija vlade koju ti zagovaras nije nesklona skrivanju ovih zlocinaca i njihovih pomagaca u vlasti i crkvi srpskoj. I Kovacevicu, prestani da saljes svoje batinase, toljagase, bacace kamenica, toljagase, a sto ti radis zajedno sa budvanskim samozvanim diktatorom i razbojnikom, sirom Crne Gore i ucerujes strah u kosti mirnim gradjanima Crne Gore. Gradjanima Crne Gore je vec postalo pretesko zulumcarenje vas dva neskrivena, ne bas pametna i obrazovana neprijatelja Crne Gore. Oprem dobro, Kovacevicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije