Connect with us

Vijesti

KRIVOKAPIĆ: Neću doći na sjutrašnje saslušanje

Published

on

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić kazao je da neće doći na sjutrašnje saslušanje Odbora za bezbjednost i odbranu

“To je pitanje koje treba dovesti na mjeru poznanije prava. Ja sam rekao da imam pouzdan izvor, a kad je izvor pouzdan onda je i informacija tačna”, kazao je Krivokapić nakon premijerskog sata.

On je kazao da treba da zabrinjava sve građane da neko premijera može da targetira na taj način.

“Ništa ne radim tajno i uvjek sam transparentan. Poštujem svakog poslanika i svaki odbor. Ali ako bi tako radili ja se ne bih vadio iz tužilaštva i ispitnih mjesta. Znate da su mnogobroji problemi prethodnih 30 godina vođeni na čudan način gdje su favorizovani određeni ljudi. A sada ovoj vladi spočitavaju da je netransparentna”, istakao je Krivokapić.

On je ocjenio da je od svih institucija u Crnoj Gori, najviše zarobljeno pravosuđe.

“Bez pravde i zadovoljenja pravde ne može se krenuti dalje. Svi plodovi se kupe tokom jeseni. Nadam se da će tako biti i ovog puta. Ovo je trenutak kada se nešto istorijski u Crnoj Gori desilo. Ako to ne iskoristimo to će biti samo san”, kazao je Krivokapić.

On je istakao da je u cijelu priču ušao srcem i želio je “Za budućnost Crne Gore bude baš za budućnost, ali je ocjenio da iz prošlosti Crna Gora ne može da izađe.

“U Crnoj Gori je danas sve moguće. Gdje ste vidjeli da pozicija napušta parlament i da protestvuje. Ja neću biti taj koji će dati ostavku kao što oni žele”, kazao je Krivokapić.

On je poručio Demokratskoj partiji socijalista da treba da dožive reinžinjering.

“Oni treba da se promjene i sa tom promjenom doprinesu Crnoj Gori. Tvrdim da imamo stopostotnu međunarodnu podršku. Krenuli smo putem borbe protiv organizovanog kriminala ali to ne zavisi samo od vlade nego i drugih grana vlasti. Crna Gora mora da bude uređena država i da u toj uređenosti dominira vladavina prava. Mjera Crne Gore je pravda”, istakao je premijer.

On je dodao da ćemo uskoro imati ekonomski i finansijski preporod Crne Gore. Želimo da do 2022. godine pretvorimo Crnu Goru u najveće gradiliste- istakao je Krivokapić.

On je za kraj poručio da će onog trenutka kada mu antitjela padnu na mjeru koja je nedopustiva, odmah pristupiti vakcinaciji.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije