Povežite se sa nama

Vijesti

Lekić: Vlada je neka vrsta odmetnute družine

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Radom Vlade nije zadovoljan ni lider i poslanik Demosa, Miodrag Lekić, koji smatra da je ona pokazala nedovoljnu sposobnost da na ozbiljan i kompetentan način vodi društvene i državne poslove.

”Posebno je bila zabrinjavajaću pojava ponašanja Vlade, što iz neznanja, što iz arogancije, kao neke vrste odmetnute družine kojoj nije stalo do saradnje i uspostavljanja normalne radne komunikacije s parlamentarnom većinom, što je inače osnovno pravilo u funkcionisanju sistema parlementarne demokratije”, navodi on za “Vijesti”.

Lekić smatra da su u oblasti zdravstva ostvareni konkretni rezultati, dok su vođenje Ministarstva odbrane karakterisali, kako je rekao, ozbiljnost, odgovornost i potreban državni nivo.

”Lošeg, ili bolje rečeno nedoraslog, u vođenju državnih poslova, bilo je mnogo više, a sve to nerijetko je praćeno nedovoljnom transparentnošću, pa i neodmjerenim hvalisanjima kao oblikom dnevne propagande. Čitavo jednogodišne iskustvo rada Vlade i drugih političkih faktora zahtijevaj hitan i osmišljen zaokret u funkcionisanju političke većine koja je dobila povjerenje na izborima”, poručuje Lekić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije