Connect with us

Vijesti

MANDIĆ: Krivokapić, Bečić i Đukanović ne dozvoljavaju da se rastanemo sa diktaturom komunističke partije Josipa Broza

Published

on

Domaća i međunarodna javnost, kao i najvažniji analitičari, složni su oko toga da su litije za odbranu svetinja bile glavni oslonac za prošlogodišnju promjenu vlasti, kazao je jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić.

“Slušajući ovih dana Bečića i Đukanovića, izgleda da je sva ta uložena energija imala za cilj povratak kulta Josipa Broza Tita! Ovaj užasni falsifikat je direktno suprotstavljen željama većine građana Crne Gore koji su zadivili Evropu čvrstom vjerom u Boga i ljepšu budućnost”, naveo je Mandić na Twitteru.

Prema njegovim riječima, predsjednik države Milo Đukanović, Vlade Zdravko Krivokapić i Skupštine Aleksa Bečić ne dozvoljavaju da se na civilizovani način rastanemo sa diktaturom komunističke partije Josipa Broza koja je osuđena od strane čitavog demokratskog svijeta.

“Gospodo, stanite! Počeli su s nama zbijati šale čak i ljudi iz bivših republika SFRJ, što su imali istog predsjednika i maršala kao i Crnogorci. Dobro bi bilo da prestanete sa ponižavanjem Crne Gore jer je ona velika priča, a najljepše stranice vlastite istorije je napisala prije Tita”, navodi Mandić.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije