Povežite se sa nama

Vijesti

Mandić: Odgovor čekamo do petka, izbor nove Vlade oročen na 30 dana

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predlažemo da u roku od mjesec dana postignemo dogovor oko novog premijera i nove Vlade. Očekujemo da ćemo u petak biti u mogućnosti da predočimo kako mi zamišljamo novu Vladu- poručio je Mandić

Što se tiče Demokratskog fronta za nas je model rekonstrukcije vlade mrtav, a postojeće stanje je neodrživo, kazao je jedan od lidera te partije Andrija Mandić.

Kako je kazao, opcija je izbor nove Vlade od partija parlamentarne većine, ali ne i sa DPS-om.

-Konačan dogovor je da u petak do podne dobijemo odgovor parlamentarne većine ko želi da učestvuje u tim pregovorima. Demokratski front će uraditi sve što može da dođemo do takvog dogovora- kazao je Mandić.

On je dodao da ova Vlada zaslužuje da bude promjenjena.

-Građani koji su podržali tu Vladu očekuju da bude promjenjena. U petak ćemo dobiti konkretan odgovor. DF je spreman da odgovori na sve različite vrste dogovora- navodi Mandić.

Kako je kazao, danas su saopštili da je izbor nove Vlade oročen na 30 dana.

-Predlažemo da u roku od mjesec dana postignemo dogovor oko novog premijera i nove Vlade. Očekujemo da ćemo u petak biti u mogućnosti da predočimo kako mi zamišljamo novu Vladu- poručio je Mandić.

Sastanku su prisustvovali Miloš Konatar i Zoran Mikić iz Građanskog pokreta URA, Zdenka Popović iz Demokrata,  Vladimir Joković iz SNP-a, Goran Danilović iz Ujedinjene Crne Gore, Miodrag Lekić izb Demosa, Maksim Vučinić iz ispred Radničke partije, kao i Marko MIlačić iz Prave Crne Gore.

Ispred Civisa je prisustvovao Srđan Pavićević.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije