Connect with us

Vijesti

MARTINOVIĆ: “Neistinita i podmukla podvala Abazovića”

Published

on

Istina je, kaže Martinović, drugačija, navodeći da ako ko ima sličnosti s desnim subjektima, ima URA.

“Na svojim organima donosi odluku o zabrani ustoličenja. Evropski, nema šta! Na Cetinju glasa protiv ustoličenja. Građanski, nema šta! Potpredsjednik Vlade insistira da policija ne interveniše. Državnički, nema šta! U policiji zadrži sve kadrove bivše vlasti umiješane u švercerske stvari. Hrabro, nema šta! Postane zvijezda Vučićevih tabloida. Zapadnjački, nema šta!”, rekao je Martinović.

1 Comment

1 Komentar

  1. Obrad Pavlović

    28.09.2021. at 11:21

    U ovim teškim vremenima, kad se Evropa izlaskom Velike Britanije iz Unije opasno zaljuljala u toj mjeri da se čak u pitanje dovode i njena jedinstvenost i opstanak, jedino onaj Martinović prepoznaje prave evropske vrijednosti. Prepoznaje ih kod Dritančeta, istina u prilično neuspjeloj ironičnoj formi uz to ga još servilno denuncirajući kao desničara. Nije da i ja kod Dritančeta ne prepoznajem sve pomenute atribute, mada su moji aspekti analiziranja pomenutog bitno drugačiji.
    Poslanik Martinović namjerno ili zlonamjerno previđa da njegova stranka pravi otužno bljutavi koalicioni dil oko rekonstrukcije vlade sa ultra desnom, ultra nacionalističkom, četničkom,antievropskom i antisekularnom i anticrnogoskom koalicijom, tajnog kodnog naziva DF. Ono – s kim si takav si – bilo bi potpuno neprimjenjivo da nije toliko očigledno, pogotovo što su tako ignorantski zaobišli Dritančetovu kombi stranku, kao što ih je nedavno zaobišla SPC, pa ih na sramno cetinjsko ustoličenje niko nije zvao. Ne bi ih zvao ni ja u niti jednoj varijanti, ali me niko ne pita. A Dritanče i Martinović će ruku pod ruku da još jednom pokažu kako se može biti principijelan jedino u neprincipijelnostima. Na to su nas navikli ali bi odvikavanje ipak moglo biti mnogo kraće. A nije lako biti “DEMOKRATA” za “URU”, potrebne su bar dvije ure, a oni ih nemaju!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije