Povežite se sa nama

Vijesti

MILAČIĆ PORUČIO: “Neće biti ni izdajnika, ni saradnika DPS-a”

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić poručio je da nema manjinske Vlade, manjinske borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala i manjinskog razvlašćivanja DPS-a, sa DPS-om i koalicionim satelitima DPS-a

On je saopštio i da “dogovor sa prijateljima iz parlamentarne većine nema alternativu, jer bi sve drugo bila neviđena izdaja izborne volje građana koja bi destabilizovala Crnu Goru i vratila je na ulice”.

“Jučerašnje sokoljenje DPS-a u vidu izjava da iz redova parlamentarne većine imaju podršku za izglasavanje nepovjerenja Vladi Crne Gore, osim predizborne kampanje, vid je i javnog političkog pritiska iza kojeg se ovih dana vodi brutalna kampanja pokušaja političke korupcije”, kazao je Milaćić.

Ističe da DPS uzalud otvara javni konkurs za prelazak članova vladajuće većine u tu političku organizaciju.

“Prava Crna Gora je dobila najčvršće garancije od svih konstituenata koalicije ‘Za budućnost Crne Gore’ da nikome ovakva opcija neće pasti na pamet, bez obzira što se o tome gotovo javno spekuliše. Mi vjerujemo svojim kolegama iz parlamentarne većine, ali i smatramo da niko ne želi reakciju naroda i sudbinu DPS-a koju je doživio konfrontirajući se sa istinskom, pravom i odlučnom Crnom Gorom”, rekao je Milačić.

Tvrdi i da neće biti “ni izdajnika, ni saradnika DPS-a iz redova onih koji su sa narodom obezbijedili slobodu”.

“Neće biti onih koji će krijući ići ulicom i saginjati glavu pred napaćenim građanima, žrtvama kriminala DPS-a i trodecenijske diktature. Prava Crna Gora neće biti nježna prema bilo kome kada je u pitanju obraz Crne Gore, sloboda i ekonomski standard građana. Biće sa građanima u Skupštini, na ulici i na svakom mjestu gdje se brane vrijednosti 30. avgusta i gdje se stavlja tačka na korupciju i organizovani kriminal DPS-a”, zaključio je Milačić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije