Connect with us

Vijesti

MILAČIĆ PORUČIO: “Neće biti ni izdajnika, ni saradnika DPS-a”

Published

on

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić poručio je da nema manjinske Vlade, manjinske borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala i manjinskog razvlašćivanja DPS-a, sa DPS-om i koalicionim satelitima DPS-a

On je saopštio i da “dogovor sa prijateljima iz parlamentarne većine nema alternativu, jer bi sve drugo bila neviđena izdaja izborne volje građana koja bi destabilizovala Crnu Goru i vratila je na ulice”.

“Jučerašnje sokoljenje DPS-a u vidu izjava da iz redova parlamentarne većine imaju podršku za izglasavanje nepovjerenja Vladi Crne Gore, osim predizborne kampanje, vid je i javnog političkog pritiska iza kojeg se ovih dana vodi brutalna kampanja pokušaja političke korupcije”, kazao je Milaćić.

Ističe da DPS uzalud otvara javni konkurs za prelazak članova vladajuće većine u tu političku organizaciju.

“Prava Crna Gora je dobila najčvršće garancije od svih konstituenata koalicije ‘Za budućnost Crne Gore’ da nikome ovakva opcija neće pasti na pamet, bez obzira što se o tome gotovo javno spekuliše. Mi vjerujemo svojim kolegama iz parlamentarne većine, ali i smatramo da niko ne želi reakciju naroda i sudbinu DPS-a koju je doživio konfrontirajući se sa istinskom, pravom i odlučnom Crnom Gorom”, rekao je Milačić.

Tvrdi i da neće biti “ni izdajnika, ni saradnika DPS-a iz redova onih koji su sa narodom obezbijedili slobodu”.

“Neće biti onih koji će krijući ići ulicom i saginjati glavu pred napaćenim građanima, žrtvama kriminala DPS-a i trodecenijske diktature. Prava Crna Gora neće biti nježna prema bilo kome kada je u pitanju obraz Crne Gore, sloboda i ekonomski standard građana. Biće sa građanima u Skupštini, na ulici i na svakom mjestu gdje se brane vrijednosti 30. avgusta i gdje se stavlja tačka na korupciju i organizovani kriminal DPS-a”, zaključio je Milačić.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije