Connect with us

Vijesti

PRIBILOVIĆ: “Stranke na vlasti grupa nepopravljivih amatera”

Published

on

Malo ko više može da isprati ko koga napada i za šta, kao i ko koga i zbog čega, optužuje u međusobnim obračunima članova vlasti. Jedino je svima jasno da tako posvađani između sebe, politički nepismeni, uz katastrofalne rezultate, oni nijesu ništa drugo do grupa nepopravljivih političkih amatera, koji iako zaslužuju jedni druge, svakako su nedostojni uloge koja ih je, ni krive ni dužne, zapala, kazala je poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore Suzana Pribilović

“Iz svega što su u afektu ovih dana saopštavali jedini o drugima, jedino što smo shvatili da u vlasti nema toga ko ne radi za DPS, da su svi do jednog izdajnici i da su svi od prvog dana istrajavali u rušenju dogovora koji su postigli kada su pravili vlast”, navodi u saopštenju.

Kako je istakla Pribilović, odličje za glupost, ipak, pripalo je neupućenim službenicima iz Krivokapićevog kabineta, vjerovatno istim onima koji zaborave da za predsjednika Vlade Crne Gore treba tvitove da pišu na ijekavici, dakle, kako je kazala, takvi “profesionalci” su juče u nekakvu zavjeru protiv premijera, uspjeli da uguraju zajedno Demokratski front i manjinske stranke.

“Kako god, a bez želje da se miješamo u njihov afektivni javni dijalog, sigurni smo da je građanima jasno – da svim strukturama iz aktuelne vlasti jedino za rukom polazi to da uvijek iznova dokazuju koliko su neozbiljni i nedorasli, dok bez prestanka kreiraju atmosferu “reality” programa, još od dana kada su počeli njihovi dogovori o formiranju vlasti”, poručila je ona.

Naglasila je da sve to najbolje govori i da je Demokratska partija socijalista, uz tradicionalne partnere iz opozicije, danas jedina odgovorna, zrela i konstruktivna politička snaga u Crnoj Gori.

“A svako novo prizemno prepucavanje konstituenata vlasti, samo još jednom potvrđuje tu nespornu činjenicu”, zaključila je Pribilović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije