Connect with us

Vijesti

Spajić neće sjutra u Skupštini odgovarati na poslanička pitanja: Ima veoma važne sastanke za dalji ekonomski razvoj Crne Gore

Published

on

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić neće prisustvovati sjednici Skupštine, pa sjutra neće biti u prilici da odgovara na pitanja predstavnika poslaničkih klubova Demokrata, SNP-a i URA-e, kao i Kluba DPS – LP.

On je dopisom obavijestio poslavnike da neće prisustvovati sjednici, i zamolio da odgovori na pitanja 1. novembra.

On je kazao  da nažalost neće biti u prilici da sjutra prisustvuje sjednici Skupštine na čijem dnevnom redu je premijerski sat i poslanička pitanja, jer održava bilateralne sastanke sa predstavnicima Međunarodne finansijske razvojne korporacije (DFC) i predstavnicima Blackstone-a u online formatu.

U dopisu je naglasio da su navedeni sastanci veoma značajni za dalji ekonomski razvoj Crne Gore.

– Imajući u vidu navedeno, a uz puno uvažavanje kontrolne uloge Skupštine i obavezujućih odredaba Poslovnika najljubaznije molim da omogućite da odgovaram na poslanička pitanja u ponedjeljak 1. novembra – navodi on.

Pitanja za Spajića imali su – u ime Kluba poslanika “Demokrate – Demos – Mir je naša nacija”, poslanik Momo Koprivica, poslanica Božena Jelušić ispred kluba “Crno na bijelo”,  a ispred Kluba DPS LP Ivan Mitrović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije