Connect with us

Politika

VUKOVIĆ O KRIVOKAPIĆU: Ovaj definitivno nije normalan

Published

on

Ljekar ubije jednog čovjeka, a ekonomija hiljadu – rekao je premijer Zdravko Krivokapić, nakon jučerašnje posjete Nikšiću, a ova problematična izjava izazvala je burne reakcije u javnosti.

Reagovao je i gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, koji je na svom Facebook profilu podijelio snimak Krivokapića.

“‘Ljekar ubije jednog čovjeka, a ekonomija hiljadu? Ovaj, definitivno, nije normalan”, napisao je Vuković.

Ranije danas, ovim povodom oglasio se i potpredsjednik DPS-a, dr Jevto Eraković, koji je tražio od Krivokapića da se izvini ljekarima.

1 Comment

1 Komentar

  1. Obrad Pavlović

    26.08.2021. at 12:03

    Iz dana u dan se Zdravku utrkuju izjave koje po količini glupavosti i neodmjerenosti prestižu jedna drugu. Njegovo pravo reći će neko i tu ne bi bilo ničeg spornog da pomenuti nije visoko pozicioniran, tačnije ni manje ni više nego premijer!?A ovakve efemernosti bi se teško mogle tolerisati i predsjedniku kućnog savjeta u nekakvoj vukojebini Od izjave da vjerom može pomjerati planine, preko notorne gluposti, garnirane gomilom nesvarljivih laži da je ustoličenje mitropolita Joanikija državna, a ne crkvena stvar, pa do napomene da je u Kotoru ustoličen biskup, a da (gle čuda) nije bilo protesta, pa do ove najnovije; koja će vjerujem biti često citirana i analizirana u umobolnicama i sličnim institucijama. Ja grješnik sve do sada mislio da je dužnost ljekara da liječi, a ekonomiste da nastoji da obezbjedi dobrobit i prosperitet. Eto da nije Zdravka vjerovatno bi ostao u toj tami neznanja.No možda bi se uz neku flašu ispijene rakije i ja prosvijetlio? No ipak hvala, radije ne bih.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije