Connect with us

Politika

Žabljak: Zbog podrške odbornika DPS-a gradnji hrama, profesor Milika Popović napušta članstvo u toj partiji

Published

on

Profesor u penziji i ranije član OO DPS-a Žabljak Milika Popović odlučio je da napusti članstvo u Demokratskoj partiji socijalista, u kojoj je od osnivanja

Kako ističe, “ozlojeđen” je jučerašnjim postupkom odbornika DPS-a u SO Žabljak, koji su svojim glasovima doprinijeli donošenju odluke o ustupanju gradskog građevinskog zemljišta Eparhiji budimljansko-nikšićkoj SPC.

Danas je, kako tvrdi, pet puta odlazio u kancelariju te partije na Žabljaku sa namjerom da vrati člansku kartu ali nikoga nije zatekao, te će to uraditi narednih dana.

“Sad me je sramota i ne služi mi na čast što sam svih ovih godina bio u zabludi misleći da je DPS procrnogorska i građanska partija i što sam tek sad video da sam bio sa onima koji su se ukrivali pod okriljem partije zarad fotelja i drugih benefita koje su po tom osnovu sticali.

Očekivao sam da je odbornicima DPS-a najvažniji program i razvoj sredine a oni su umjesto toga dali zeleno svijetlo dokumentu koji ide u korist onih koji su protiv svega što je crnogorsko”, objašnjava Popović i dodaje da nije očekivao da će “bez naknade Crkvi Srbije biti ustupljen najljepši prostor u gradu, veoma tražen za gradnju turističkih potencijala”.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije