Connect with us

Sport

ĐOKOVIĆ TRENIRAO “Želim da ostanem i takmičim se na AO”

Published

on

Prvi teniser svijeta Novak Đoković trenirao je na “Rod Lejver areni”, poslije čega se prvi put oglasio poslije sage kroz koju je prošao

Đoković je već počeo da se sprema za prvi grend slem u sezoni, što je potvrdio i njegov brat Đorđe na konferenciji za medije.

Iako postoji mogućnost da mu viza bude ukinuta u utorak, branilac titule je odmah otišao u Melburn park i u večernjim časovima održao trening na najvećem stadionu u kompleksu.

“Drago mi je što je Sud preokrenuo odluku o ukidanju vize. Bez obzira na sve što se desilo, želim da ostanem i da se takmičim na Australijan openu. Ostajem fokusiran na to, doletio sam ovdje da igram na jednom od najvažnijih turnira pred nevjerovatnim navijačima”, napisao je Đoković na društvenim mrežama.

Novak je izašao iz hotelskog pritvora poslije šest dana i želio je da se razmrda na terenu na kojem su mu društvo pravili članovi tima – Goran Ivanišević, kondicioni trener Marko Paniki i fizioterapeut Ulises Badio.

Australijan open na programu je od 17. do 30. januara, titulu brani upravo Đoković, koji je devet puta dizao pehar na “Rod Lejver areni”.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije