Connect with us

Fudbal

KARAGEROVE CRNE SLUTNJE: Liverpul gubi titulu i Ligu šampiona

Published

on

Nekadašnji kapiten Liverpula Džejmi Karager predviđa katastrofu ako se uskoro nešto ne promijeni u igru Redsa.

Liverpul je još jednom razočarao. Ne samo da nije pobijedio ni u petom uzastopnom meču u Premijer ligi nego je u duelu sa Barnlijem (0:1) doživio prvi poraz na svom Enfildu posle 68 utakmica i skoro četiri godine.

Ono što posebno brine navijače je neprepoznatljivo blijeda igra šampiona Engleske.

Ne sjećam se kad se poslednji put dogodilo da toliko igrača bude van forme u isto vreme”, kazao je Džejmi Karager u komentaru za Skaj sports.

Liverpul je totalno van forme, a osim predstojećeg duela sa Mančester Junajtedom u FA kupu, slijedi mu serija izuzetno teških mečeva u Premijer ligi.

Bivši kapiten Redsa je najavio crne slutnje za ekipu Jirgena Klopa:

Ako sljedeća serija mečeva ne bude prošla dobro, onda ne sumnjam da će već sredinom ili krajem februara ispasti iz trke za titulu. Ako se to dogodi, Liverpul će se boriti za život i mjesto u Top 4 kako bi sledeće sezone bio u Ligi šampiona”, strahuje Džejmi Karager.

Liverpulu poslije gostovanja Crvenim đavolima na Old Trafordu u FA kupu, predstoje premijerligaški mečevi sa Totenhamom (28. januara u gostima), Vest Hamom (31. januara u gostima), Brajtonom (3. februara na Enfildu), Mančester Sitijem (7. februara na Enfildu) i Lesterom (13. februara u gostima).

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije