Connect with us

Fudbal

PIKSI RAZOČARAN, U PODGORICI ZADOVOLJNI: Đurđević igra za Crnu Goru

Published

on

Uroš Đurđević / Foto: Tviter

Uroš Đurđević, napadač Sporting Gijona i nekadašnji član mlađih selekcija Srbije, odlučio je da će nastupati za reprezentaciju Crne Gore.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde i Partizana biće na spisku Miodraga Radulovića za utakmice u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Za Đurđevića, koji je rođen u Beogradu, a čiji je otac rodom iz Podgorice, posljednjih se nekoliko dana spominjalo da će se u petak naći na spisku Dragana Stojkovića Piksija, ali je poziv izostao zbog toga što je već ranije dao riječ Crnogorcima.

Svojevremeno je bio na spisku Slavoljuba Muslina za utakmicu s Gruzijom, ali nije ulazio u igru. Upravo to Crnoj Gori daje pravo da ga registruje za utakmice s Litvanijom, Gibraltarom i Norveškom.

Za Srbiju neće igrati ni Luka Milivojević koji se oštrim riječima oprostio od reprezentacije.

“Ljudima u Savezu na čelu sa predsjednikom želim reći da su uspjeli u tome (na čemu su radili još prije Svjetskog prvenstva) da me otjeraju iz reprezentacije. Sebi zamjeram što se odavno nisam povukao, iako sam vidio mnoge stvari koje su radili (mešetarenja, menadžeriranja, sklanjanja igrača pred Svjetsko prvenstvo, smjenjivanje selektora, smjenjivanje kapitana, podmetanje izjava određenim igračima i pomoćnim trenerima). Neka im je na čast šta su radili. Želim reprezentaciji Srbije mnogo sreće i uspjeha u budućnosti”, rekao je razočarani Milivojević.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije