Connect with us

Fudbal

TERZIĆ KOMPROMITUJE SAM SEBE: Savićević je nula kao čovjek, Crna Gora zaslužuje boljeg predsjednika

Published

on

Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Poslije svega što je uradio protiv Crne Gore i crnogorskog fudbala, Zvezdan Terzić nastavlja da pokazuje prljavu stranu svoje ličnosti.

Čovjek koji je skrivan u Crnoj Gori kada je Srbija raspisala potjernicu za njim zbog nekoliko krivičnih djela, Crnoj Gori se odužio tako što je ucjenjivao naše reprezentativce i upućivao prijetnje i njima i Ljubiši Tumbakoviću da ne smiju da igraju protiv Kosova.

Ovog puta je pošao korak dalje i na najprljaviji način se odnio prema jednom od najvećih fudbalera Balkana u istoriji.

“Savićeviću je pametnije da ućuti. Savićević je kao igrač bio vanserijski i zaslužuje respekt, Savićević kao čovjek i kao predsjednik FS Crne Gore sada je dupla nula. Čovjek pun kompleksa i ne može da prihvati da je poslije igračke karijere neuspješan i kao čovjek i kao rukovodilac, a da je na drugoj strani neko ko nije bio tako dobar fudbaler, a sada uspješan i kao čovjek i kao direktor Crvene zvezde”, rekao je Terzić.

On je naglasio da “sujeta i kompleksi govore iz Savićevića”.

“Savićević je prvi komentarisao mene i lažno me optužio, a sada licemjerno poručuje da ja njega ne komentarišem. On očigledno živi u zabludi da je on jedini vlasnik istine. Jedina istina je da Crna Gora zaslužuje boljeg predsjednika Fudbalskog saveza”, zaključio je Terzić, kontatujući da poziv za utakmicu i dalje važi.

Ono što je evidentno je da i nakon što je Savićević poručio Terziću da ga ne pominje, Terzić nastavlja u stilu njegovog mentora Nebojše Čovića. On je svojim komentarom započeo kampanju za smjenu Dejana Savićevića koju ovih dana pokreću u Crnoj Gori iz čisto političkih razloga.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije