Connect with us

Sport

HAVERC: Radio sam 15 godina za ovo

Published

on

Strijelac pobjedonosnog gola za Čelsi u večerašnjem finalu Lige šampiona Kaj Haverc ocijenio je da je njegova ekipa zasluženo pobijedila Mančester siti i rekao da je 15 godina radio za ovaj uspjeh.

“Ovo je nevjerovatan osjećaj. Zaslužili smo i sada slavimo. Dugo sam čekao na ovo i sada sam to postigao”, rekao je Haverc za BT Sport, prenio je Skaj.

Čelsi je drugi put u klupskoj istoriji osvojio Ligu šampiona, pošto je u finalu u Portu pobijedio Mančester siti sa 1:0. Jedini gol postigao je Haverc u 42. minutu. To je njegov prvi gol u 20 utakmica u Ligi šampiona.

“Želim da zahvalim mojoj porodici, mojim roditeljima, bratu, baki… Ovdje su na stadionu. Radio sam 15 godina za ovaj trenutak i sada se ostvarilo”, naveo je Haverc poslije meča.

Kapiten Čelsija Sesar Aspilikueta rekao je da će Haverc biti velika zvijezda.

“Kaj je imao tešku sezonu, ali ima jak mentalitet i ovaj momak će biti superstar. On već to i jeste i donio nam je Ligu šampiona. Trčao je kao lud i zbog toga ovo i zaslužuje”, naveo je on.

Čelsi je drugi put u klupskoj istoriji osvojio titulu prvaka Evrope, prvi put poslije 2012.

“Ovo mnogo znači. Došao sam u Čelsi 2012. poslije trijumfa u Ligi šampiona i naravno da sam želio da to ponovimo. Večeras je bilo nevjerovatno. Moja porodica je ovdje, ovo je poseban dan”, naveo je kapiten londonske ekipe.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije