Connect with us

Košarka

MILOJEVIĆ: Monako je dobra ekipa, ali vjerujem u nas

Published

on

Nakon pobjede nad Crvenom Zvezdom, košarkaše Budućnost Volija očekuje put u Monte Karlo. Tamo će u utorak u 18 sati igrati utakmicu protiv Monaka na startu četvrtfinalne serije Evrokupa.

“Individualno su izuzetno jaki, defanzivno su baš čvrsti. Moramo da se spremimo na jednu fizički jako dobru utakmicu. Rob Grej, Di Bost i Markos Knajt sva tri igrača mogu da iskreiraju dosta poena za sebe. Zvezdan (Mitrović) to jako dobro vodi i svi rezultati koje imaju apsolutno nisu slučajni”, kazao je Milojević.

Pred put u Francusku, Milojević je dodao da je ekipa Budućnosti spremna.

“Pripremao sam se. Pošto malo vremena imamo, radio sam dva skautinga paralelno. Tako da smo već manje-više spremni za Monako”, poručio je trener Budućnosti.

On je rekao i da ekipa Monaka nije slučajno TOP 16 fazu završila na prvom mjestu.

“Jako dobra ekipa. Nisu slučajno bili prvi u drugoj grupi. Mi možemo da igramo sa svima. Hendikep nam je što nemamo prednost domaćeg terena. Ipak na domaćem terenu znači kada igraš, ali tako je kako je, nema kukanja”.

Međutim, Milojević je uvjeren da njegova ekipa ima šanse.

“Poštujemo Monako, poštujem Zvezdana Mitrovića kao kolegu. Znam koliko je dobar trener. A kažem vjerujem u nas i videćemo. Očekujem dobru utakmicu. Bitno mi je da damo sve od sebe, a oće li to biti dovoljno za pobjedu vidjećemo”, zaključio je Dejan Milojević.

A priliku za revanš košarkaši će dobiti u petak od 17 sati u Ljubljani.

Izvor: Mediabiro

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije