Connect with us

Košarka

RADONJIĆ: Očekuje nas još teža utakmica, očekujem još bolju Budućnost

Published

on

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da će drugi meč finala ABA lige protiv Budućnosti biti teži i dodao da pojedini elementi u igri njegovog tima moraju biti bolji ako žele do pobjede.

“Svjesni smo da nas očekuje još teža utakmica nego ona koju smo odigrali u nedjelju. Očekujem još bolju Budućnost, pokazali su veliki kvalitet i imamo ogroman respekt prema njima”, rekao je Radonjić, prenosi klub.

Košarkaši Zvezde pobijedli su juče ekipu Budućnosti sa 82:78 i tako poveli sa 1:0 u finalu plej-ofa ABA lige, a već sjutra igra se drugi meč finalne serije.

“Moramo biti energetski na visokom nivou. Takođe, koncentracija u igri mora da bude adekvatna značaju meča. U prošloj utakmici je bilo dobrih momenata i dobrih elemenata, ali i onih kojima nisam zadovoljan u kojima moramo biti bolji da bismo došli do pobjede”, rekao je Radonjić.

On je dodao da je situacija sa povrijeđenim igračima Korijem Voldenom i Markom Jagodićem Kurdižom i dalje neizvjesna.

“Situacija sa igračima koji nisu mogli da nastupe je takva da nismo u prilici da donosimo odluke, osim na sam dan utakmice”, rekao je Radonjić.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije