Connect with us

Sport

USKOKOVIĆ: Protiv Srbije igrali kako ne dolikuje našoj reprezentaciji

Published

on

Iskusni vaterpolo stručnjak, koji već nekoliko godina radi kao selektor mlađih selekcija, svojevremeno jedan od najboljih vaterpolista planete, Veljko Uskoković, komentarišući jutrošnji poraz od Srbije ocijenio je za Portal Analitika da je to bio meč prestiža u kome su „ajkule“ odigrale kako ne dolikuje našoj reprezentaciji

– Bio je to meč prestiža. Loše smo otvorili utakmicu i odigrali je u svim pravcima onako kako ne dolikuje našoj reprezentaciji – poručio je Uskoković.

Podsjetimo, izabranici Vladimira Gojkovića ubjedljivo su poraženi, 13:6, u meču protiv Srbije, koji je odlučivao treću i četvrtu poziciju u grupi „B“. Tim porazom, u četvrtfinalnoj utakmici za dva dana protivnici će im biti reprezentativci Grčke.

Komentarišući, malo je reći, čudan tok meča i pasivnost naših momaka u odbrani, uz veliki broj primljenih lakih golova, Uskoković je kazao da će „ajkule“ morati da pokažu zube ukoliko žele da idu dalje.

– Siguran sam da su toga svjesni i selektor i svi igrači, da će morati mnogo bolje od ovoga kada budu igrali protiv Grčke, koja je pokazala kvalitet i osvojila prvo mjesto u grupi „ A“ – kazao je Uskoković za Portal Analitika i dodao:

– Odbrana je bila najslabija karika u utakmici sa Srbijom. Primili smo puno lakih golova i gotovo da nije bilo nečeg što bi moglo da se istakne kao pozitivno. Moramo da se popravimo u svim segmentima.

Kada su u pitanju očekivanja od duela sa Grčkom, naš vaterpolo stručnjak poručuje da su sve opcije u igri.

– Sve je otvoreno. Slijedi najvažnija utakmica na šampionatu. Siguran sam da će se igrači oporaviti i da ćemo kompletni dočekati Grčku. Kad je u pitanju ishod meča, mislim da su šanse podjednake, 50-50. To je kvalitetna reprezentacija na svim pozicijama, ali mi smo više puta protiv njih pokazali da možemo igrati ravnopravno – poentirao je Uskoković.

1 Comment

1 Komentar

  1. RiR

    03.08.2021. at 09:40

    Trener Srbin ,pustio naše da izgubi ,vjerovatno se blokirao kao ova operska pjevačica u HN- nas trener dobio od pok.Anfija medalju…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije