Connect with us

Ostali sportovi

VATERPOLO: Gojković objavio spisak

Published

on

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore , Vladimir Gojković saopštio je spisak od 26 igrača koji će se pripremati u Herceg Novom i konkurisati za odlazak na pripreme selekcijom Srbije u Beogradu od 3. do 6. januara, kao i za turnir evropskih kvalifikacija Svjetske lige koji je na programu od 8. do 10. januara u Debrecinu.

Na spisku su: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Đuro Radović, Marko Petković, Uroš Čučković, Dimitrije Obradović, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Ivović Aleksandar, Vladan Spaić, Dušan Matković, Dušan Banićević, Petar Tešanović, Vlado Popadić, Slaven Kandić, Aleksa Ukropina, Nikola Moskov, Savo Ćetković, Miroslav Perković, Aljoša Mačić, Alen Isljamović, Uroš Vučurović, Stefan Pješivac, Dragan Drašković, Marko Mršić i Vasilije Radović.

Crnogorski vaterpolisti treniraće na bazenu Instituta Igalo do 31. decembra, a selektor Gojković pred odlazak za Beograd saopštiće spisak od 18 igrača koji će odradit pripreme u Srbiji i konkurisati za odlazak na kvalifikacioni turnir za Svjetsku ligu u Debrecinu.

Crna Gora će u četvrtfinalu Svjetske lige igrati sa Hrvatskom, 8. januara.

Španija je izborila direktan nastup u polufinale, a za ostala dva mjesta igraće Francuska – Grčka, odnosno Italija – Mađarska.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije