Connect with us

Region

LEČIĆ: Povlačim se sa čela Demokrata Srbije

Published

on

FOTO: Alo.rs

Branislav Lečić saopštio je danas da se, zbog afere u kojoj ga je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, povlači sa čela pokreta Demokrata Srbije.

“Kako ova moja borba za istinu ne bi nanosila štetu svima onima sa kojima učestvujem u borbi protiv ovog zlokobnog režima, povlačim se sa čela pokreta Demokrate Srbije”, naveo je u pisanoj izjavi Lečić.

Ovo je moja lična borba za odbranu svog integriteta, imena i profesionalnog ugleda i ne želim da opterećuje sve one koji su iskreni borci za normalnu, slobodnu i demokratsku Srbiju, naglasio je Lečić.

Ranije danas Beogradsko dramsko pozorište saopštilo je da je, na zahtjev većeg dijela ansambla predstave „Kad su cvetale tikve“, Lečić zbog aktualne situacije izuzet iz predstojećih igranja predstave.

Zbog složenosti svih događaja, Beogradsko dramsko pozorište smatra da je ovaj slučaj isključivo u rukama nadležnih institucija i na ovu temu neće se više izjašnjavati, navedeno je u saopštenju.

Lečić je u danas saopštio da je dobio poziv da se, u svojstvu građanina, javi tužilaštvu kako bi dao iskaz povodom optužbi glumice Danijele Štajnfeld.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije