Connect with us

Region

POSLIJE 11 DANA: Čeda Jovanović izašao iz bolnice

Published

on

Čeda Jovanović u bolnici (FOTO: n1)

Poslije 11 dana, lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izašao je iz bolnice, potvrđeno je za Nova.rs u LDP-u.

“Hvala svima za beskrajnu podršku… Mudriji za nijansu, ljepši ću život sa vama da vodim…”, naveo je Jovanović na Tviteru i objavio fotografiju sa porodicom.

Podsjećamo, lider LDP hospitalizovan je 8. januara u KBC “Dragiša Mišović”, gdje se liječio od posledica koronavirusa. On je u bolnicu primljen u teškom stanju, zbog komplikacija izazvanih upalom pluća.

Kako je njegova supruga Jelena Jovanović izjavila za “Blic”, postojalo je mnogo sumnji ljekara o njegovom zdravstvenom stanju, ali su one nakon nekoliko dana vrlo temeljnih analiza i pretraga otklonjene.

“Ljekari su konstatovali upalu lijevog plućnog krila, mikroembolije na oba plućna krila, pleuritis, disfunkciju dijafragme i poslije nekoliko dana detaljih pretraga zaključeno je da ima spondilodiscitis, upalu nerava torakalnog dijela kičme, odakle vjerovatno i potiču bolovi koje je trpio. Koktel antibiotika djeluje, parametri su konačno bolji. Uslijed saradnje ljekara sa Grudne hirurgije KBC Srbije, Neurologije KBCS i “Dragiše Mišović” došli smo do pozitivnih rezultata i poslije sedam dana borbe konačno možemo da budemo zadovoljni u ovoj teškoj borbi koja traje mjesecima”, rekla je ranije supruga Čedomira Jovanovića.

Ona je prethodno rekla da je zbog jezivih bolova trpio trodon, čak i morfijum.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije