Povežite se sa nama

Region

OTAC NENAD: Još uvijek vjerujem da je Matej živ

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Šesti je dan potrage u Beogradu za Splićaninom Matejem Perišem kojem se u novogodišnjoj noći ispred noćnog kluba Gotik pored Save izgubio svaki trag

Za “Jutarnji lisa” Matejev otac, Nenad Periš je kazao da je policija pronašla taksistu koji se vidi na jednom od snimaka sigurnosnih kamera.

U tom kadru vidi se Periš kako u majici kratkih rukava trči kroz beogradske ulice, a zatim prilazi jednom taksi vozilu i pokušava da uđe.

Izgledalo je kao da su on i taksista razmijenili nekoliko rečenica, nakon čega se Periš udaljio od vozila i nastavio dalje.

“Ja još uvijek vjerujem da je Matej živ i sve dok me neko ne uvjeri u suprotno tako ću se i ponašati. Iako, što vrijeme više prolazi umanjuje mi taj osjećaj da je još uvijek živ i da je tu negdje. Stalno provjeravam je li njegov mobilni uključen ili ne. Moj sin je bio samostalan, nije bio pušač, imao je isprogramiran život. Došao je u Beograd proslaviti s društvom Novu godinu i sad smo tu gde smo. Bio je dobar momak. Oprostite, govorim u prošlosti”, priča Matejev otac, Nenad Periš.

Mateju se trag izgubio u noći između 30. i 31. decembra u Beton hali gde je, zajedno sa prijateljima bio u klubu “Gotik”.

On je, kako je otac ispričao, naručio flašu pića koje je platio, a zatim je izašao iz kluba.

Mislilo se da je otišao u potrazi za toaletom, ali onda su se pojavili snimci sa sigurnosnih kamera drugih lokala na kojima se vidi kako Periš trči.

Na jednom od njih vidi se i kako stepenicama silazi do pontona kod restorana Savanova i tu mu se gubi svaki trag. Ronioci su tokom jučerašnjeg dana pretraživali taj potez, ali Periša nisu pronašli.

Njegovi prijatelji, nakon poligrafskog ispitivanja u policiji, vratili su se za Hrvatsku.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije