Povežite se sa nama

Region

PORTAL VRANJSKE: SNS novcem građana Vranja finansirala izbore u Nikšiću

Objavljeno

-

Foto: Vranjske
Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Portal Vranjske danas je objavio da je novac sa računa jednog javnog preduzeća iz Vranja uplaćen na račun koalicije “Za budućnost Nikšića”, za vrijeme izbora u gradu pod Trebjesom čime je prekršen niz domaćih i međunarodnih zakona, piše taj portal.

Novac sa računa jednog vranjskog javnog preduzeća uplaćen je na račun „Koalicije za budućnost Nikšića“, u vrijeme izbora u tom gradu, čime je prekršen niz i domaćih i međunarodnih zakona.

Kako Info Vranjske saznaju, dva visoka funkcionera SNS iz Vranja učesnici su martovskih lokalnih izbora u Nikšiću u Crnoj Gori, i to ne samo na fejsbuku ili davanjem političke podrške, nego i rečenim „novčanim lobiranjem“!.

Visoki funkcioner Gradskog odbora SNS u Vranju i direktor ovdašnjeg javnog preduzeća zajedničkim snagama ispumpali su iz ove firme izvjesnu sumu novca i dopremili je na račun sebi bliskoj političkoj opciji u Nikšiću.

Tim činom ova vranjska naprednjačka dvojka umiješala se u izborni proces u drugoj državi, nezavisnoj Crnoj Gori, pružajući novčanu potporu, ma koliko skromnu, političkoj opciji koja važi za prosrpsku i ujediniteljsku.

Javno preduzeće iz čije je kase novac preusmjeren na račun «Koalicije za budućnost Nikšića» nije u zavidnoj finansijskoj situaciji i prinuđeno je da se u svom poslovanju oslanja na pomoć Grada i kredite kod poslovnih banaka.

Info Vranjske nastvljaju istraživanje tragom ove informacije, kako bi se saznale imena dvojice vranjskih naprednjaka koji brinu o izborima u drugom po veličini gradu u Crnoj Gori, kojima je, eto, stalo i do «budućnosti Nikšića», a na budućnost Vranja gledaju, čini se, isključivo kroz prizmu interesa sopstvenih džepova.

Izvor: Vranjske

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije