Povežite se sa nama

Region

TADIĆ: Naravno da mogu da pobijedim Vučića na predsjedničkim izborima

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Naravno da mogu da pobijedim predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na predsjedničkim izborima, optimistično je poručio lider Socijaldemokratske stranke i bivši predsjednik Srbije Boris Tadić u izjavi za Euronjuz.

Odgovarajući na pitanje zašto to do sada nije uradio, lider Socijaldemokratske stranke rekao je zato što je „preuzeo drugačiju ulogu“.

– Moja uloga nije bila da ja budem vodeća ličnost u opoziciji – dodao je Tadić i podsjetio da je želio da se povuče sa mjesta predsjednika Demokratske stranke, koja je tada postala opoziciona partija.

-U tom trenutku Demokratska stranka pokazuje namjeru, vođena od Dragana Đilasa i Bojana Pajtića da uđe u koaliciju sa Vučićem na lokalu, jer oni su promijenili odluku koju sam još ja kao predsjednik stranke nametnuo stranci, a to je da se ne ulazi u lokalu koalicije. Oni su nakon toga promijenili tu odluku. Ogromne sam kadrovske greške priznao, imao sam određene greške i sa aspekta jasne i spoljne politike i unutrašnje politike, ali ja sam o tome govorio hiljadu puta – rekao je Tadić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije