Connect with us

Region

TADIĆ: Naravno da mogu da pobijedim Vučića na predsjedničkim izborima

Published

on

Naravno da mogu da pobijedim predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na predsjedničkim izborima, optimistično je poručio lider Socijaldemokratske stranke i bivši predsjednik Srbije Boris Tadić u izjavi za Euronjuz.

Odgovarajući na pitanje zašto to do sada nije uradio, lider Socijaldemokratske stranke rekao je zato što je „preuzeo drugačiju ulogu“.

– Moja uloga nije bila da ja budem vodeća ličnost u opoziciji – dodao je Tadić i podsjetio da je želio da se povuče sa mjesta predsjednika Demokratske stranke, koja je tada postala opoziciona partija.

-U tom trenutku Demokratska stranka pokazuje namjeru, vođena od Dragana Đilasa i Bojana Pajtića da uđe u koaliciju sa Vučićem na lokalu, jer oni su promijenili odluku koju sam još ja kao predsjednik stranke nametnuo stranci, a to je da se ne ulazi u lokalu koalicije. Oni su nakon toga promijenili tu odluku. Ogromne sam kadrovske greške priznao, imao sam određene greške i sa aspekta jasne i spoljne politike i unutrašnje politike, ali ja sam o tome govorio hiljadu puta – rekao je Tadić.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije