Connect with us

Region

VUČIĆ: “Nisam znao da je Danilu zabranjen ulazak u Crnu Goru”

Published

on

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas kako nije znao da je njegovom sinu Danilu bio zabranjen ulazak u Crnu Goru

Podsjetimo crnogorska policija ukinula je mjeru zabrane ulaska u zemlju za 18 lica kojima su bivše vlasti izdale zabranu. TVCG je objavila da je među onima kojima je ukinuta zabrana i sin predsjednika Srbije Danilo Vučić.

“Nisam znao da je Danilu zabranjen ulazak u Crnu Goru ali mi to najviše govori o onima na političkoj ceni Srbije i Crne Gore i njihovim medijskim pomagačima”, kazao je Vučić novinarima.

Kako kaže, optuživali su Srbiju, vodila se kampanja zbog navodnog progona porodice Krivokapić u Beogradu, čega kako kaže nije bilo.

“Nikad se nije vodila kampanja protiv Crne Gore koja je mom djetetu zabranila ulazak bez ikakvog razloga”, naveo je Vučić.

Vučić je kazao da je moguće da su to uradili, jer je dva puta bio na litijama, a možda je, kako dodaje, neko htio da pokaže “kako će da se odnose prema predsjedniku Srbije”.

“Želim građanima Srbije da ukažem da sam u prethodnih sedam dana u medijima u vlasništvu Šolaka i Đilasa u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, BiH vidio da sam bio razni zločinac, a onda kada su shvatili da je to lako dokazivo da nije tačno – onda su prestali. Normalan čovjek to ne može da izdrži”, zaključio je Vučić.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije