Connect with us

Uncategorized

RADOJEVIĆ: Zadovoljni smo rezultatom koalicije, SD će imati dva odbornika i sopstveni klub

Published

on

Socijaldemokrate Nikšić zadovoljne su rezultatom koalicije Evropski tim za Nikšić koja je, na juče održanim lokalnim izborima, pri izuzetno visokoj izlaznosti, osvojila preko 40 odsto glasova Nikšićanki i Nikšićana, kao i našim doprinosom tom rezultatu, saopštio je Marko Radojević, predsjednik OO SD Nikšić.

“U situaciji neviđenog miješanja susjednih Srbije i Republike Srpske, neviđene medijske propagande izvan Crne Gore, ostvariti ovakav rezultat i dobiti ovoliku podršku naših sugrađanki i sugrađana, za nas predstavlja uspjeh. A činjenica da je najveći dio Nikšićanki i Nikšićana dao podršku upravo našoj listi, za nas predstavlja i veliku čast, ali i veliku odgovornost. Uvjereni da je program Evropskog tima za Nikšić ubjedljivo najbolji od svih programa, iz odborničkih klupa ćemo se, koliko to bude u našoj moći, zalagati za realizaciju istog”, rekao je on, prenosi CdM.

Prema njegovim riječima pri ovoj raspodjeli mandata, Socijaldemokrate Nikšića imaće dva odbornika u novom sazivu lokalnog parlamenta, čime stiču mogućnost formiranja odborničkog kluba. Sa tih mjesta će, dodaje on, kao opoziciona partija, sve naše kapacitete posvetiti borbi za bolji život građanki i građana Nikšića.

“Naša borba za sve one vrijednosti građanske, multinacionalne, multivjerske, antifašističke, sekularne evropske Crne Gore koje su ozbiljno uzdrmane se nastavlja i na tom putu ostajemo maksimalno posvećeni. Uz obećanje svima koji vjeruju u našu politiku da od od tih temeljnih vrijednosti samosvjesne i suverene Crne Gore u koje duboko vjerujemo nećemo odstupiti niti jedan milimetar”, poručio je Radojević.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije