Connect with us

Vijesti

BOŽENA JELUŠIĆ (URA): Ne podržavam političku Vladu, o predlogu premijera Krivokapića odlučiće organi naše stranke

Published

on

Poslanica URA-e Božena Jelušić kazala je da ona ne podržava političku Vladu kao i da će o predlogu premijera Krivokapića odlučivati organi njihove stranke.

“Rekonstrukcija vlade, ukoliko bi je bilo, morala bi biti na ekspertskoj osnovi.U slučaju da nije tako, to više ne bi bila vlada o kojoj smo postigli saglasnost”, smatra ona.

Jelušić ističe da je ekspertska vlada, uz sve nedostatke koji joj se mogu spočitati, bila neophodni zajednički imenitelj za savez ideološki potpuno raznolikih subjekata i zamajac za pokretanje demokratskih procesa nakon trodecenijske vlasti jedne partije.

Takođe ona je istakla da iz tih razloga ona ne bi bila za političku vladu.

“Što se tiče premijerovog predloga, o njemu bi svakako odlučivali organi stranke”, zaključila je Jelušić.

2 Comments

2 Komentara

  1. GRAĐANSKI

    22.09.2021. at 12:59

    Jelušićka, samo muči – samo budi tiho – samo ne progovaraj – samo usta ne otvaraj! Ti si se pokatala ko si i koji nivo “političarke” i “privrženice” crnogorstvu!

  2. malicrnogorac

    22.09.2021. at 15:18

    TO Jelušićka – URA ne da nacionalne interesa CG , kako god odluče organi /ka na CT /tu je Driton da to “popravi” u interesu borbe protiv kriminala — i on to mijenja , može i politička vlada u interesu borbe protiv kriminala —ne pita on nikog on se brine za funkciju ka “srpskom polusvetu “— a da čuš – “ koga će da nosi ono srpska omladina…” /ada dao je “.besu” /

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije