Povežite se sa nama

COVID-19

BOLJEVIĆ NAJAVIO: Stiže 200.000 doza vakcina Sputnjik V

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

U Crnu Goru će tokom proljeća stići 200.000 doza vakcina Sputnjik V, kazao je član pregovaračkog tima za vakcine iz Rusije dr Sergej Boljević na sastanku sa potpredsjednikom Vlade Dritanom Abazovićem.

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović zahvalio je članu pregovaračkog tima za vakcine iz Rusije Sergeju Boljeviću na nemjerljivom doprinosu koji daje u borbi države sa pandemijom virusa Kovid-19 i procesom nabavke vakcina.

Kako je saopšteno iz Vlade, Abazović je kazao da su zdravstveni radnici najveći heroji ovog vremena i da cijela država treba da se podredi njihovoj borbi sa ovom pošasti.

“Dr Sergej Boljević je zahvalio potpredsjedniku Vlade na prijemu i upoznao ga sa detaljima u procesu nabavke vakcina. Dr Boljević je u razgovoru sa potpredsjednikom kazao da je od trenutno dogovorenih 50.000 doza vakcine Sputnjik V u Crnu Goru za sada stiglo 10.000. Takođe, on je u razgovoru sa potpredsjednikom Vlade kazao da će tokom proljeća u Crnu Goru stići 200.000 doza vakcina”, navodi se u saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije