Povežite se sa nama

COVID-19

OBJAŠNJENJE IZ PKCG: Besplatna vakcinacija privrednika za vikend na Beogradskom sajmu, vakcinacija AstraZeneka vakcinom

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Zbog velikog interesovanja crnogorskih privrednika za najavljenu vakcinaciju predstojećeg vikenda u Beogradu, Privredna komora Crne Gore obavještava o detaljima koje je neophodno da znaju zainteresovani za imunizaciju, saopšteno je iz Privredne komore.

“Besplatna vakcinacija će se obaviti vakcinom Astra Zeneka u subotu i nedjelju 27. i 28. marta na Beogradskom sajmu, u terminima od 9 do 16 sati”, saopšteno je iz PKCG.

Zainteresovani privrednici za imunizaciju se prijavljuju slanjem e-maila na adresu [email protected] do petka 26. marta u 10 sati. Prijava treba da sadrži ime i prezime osobe koja prima vakcinu i iz koje je kompanije dolazi.

Nije potrebno zakazivati termin vakcinacije, već javiti se službenicima na infopultu Sajma koji će privrednike sa spiska prijavljenih uputiti na mjesto predviđeno za imunizaciju.

“Organizaciju puta i troškove boravka snose privrednici. Neophodno je ponijeti pasoš zbog izdavanja potvrde o vakcinaciji.Revakcinacija je obezbijeđena u terminima koje će odrediti medicinsko osoblje”, navode iz PKCG.

Prije vakcinacije se popunjava formular koji je dostupan na sajtu Privredne komore u elektronskoj formi, a može se popuniti i na Beogradskom sajmu. Preporuka je da se formular unaprijed popuni kako bi se smanjila procedura na Sajmu.

Imunizaciju zainteresovanih privrednika je omogućio Komorski investicioni forum Zapadnog Balkana. Obezbijeđeno je 10.000 vakcina Astra Zeneka za privrednike regiona.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije