Connect with us

COVID-19

PRIJAVE DO 15.AVGUSTA: Vakcinisani u julu stariji od 50 dobili vaučer od 50 eura

Published

on

Svi građani stariji od 50 godina vakcinisani u julu mjesecu prvom dozom vakcine, stekli su pravo na korišćenje turističkog vaučera u iznosu od 50 eura

Vlada Crne Gore je, uviđajući značaj vakcinacije kao trenutno najboljeg načina u borbi protiv koronavirusa, donijela je podsticajnu mjeru za građane starije od 50 godina.

“Svi građani stariji od 50 godina vakcinisani u julu mjesecu prvom dozom vakcine, stekli su pravo na korišćenje turističkog vaučera u iznosu od 50 eura”, kazali su iz Ministarstva ekonomskog razvoja.

Vaučer, kako su precizirali, obuhvata dva noćenja na bazi polupansiona koje će korisnici moći da iskoriste u hotelima HTP Ulcinjske rivijere a.d. i HG Budvanske rivijere a.d., kao i Institutu “Dr Simo Milošević”.

Iz ministarstva naominju da će smještaj u hotelu moći da iskoriste isključivo građani koji su ovim putem stekli pravo i da se isti ne može prenositi na druga lica.

Svi zainteresovani građani koji su stekli pravo korišćenja turističkog vaučera treba da se prijave na besplatan broj telefona 1717. Broj za prijave će biti otvoren do 15. avgusta a građani mogu pozvati radnim danima od 08:00 do 20:00h i subotom od 08:00 do 15:00 h.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije