Connect with us

Društvo

BOJANIĆ LALOVIĆ: Ovo je vrijeme izazova, zato je ljudskost najvažnije sačuvati

Published

on

Smijenjena direktorica podgoričke Gimnazije “Slobodan Škerović” Zoja Bojanić Lalović, predala je juče dužnost Biljani Vučurović, supruzi poslanika Demokratskog fronta Jovana Jola Vučurovića.

“Dragi prijatelji, predala sam dužnost direktorice Gimnazije Slobodan Škerović na čijem čelu sam bila od decembra 2015. godine. Bila je to velika čast, ali i obaveza, jer je društvenoj zajednici bilo potrebno skrenuti pažnju na značaj ove prestižne ustanove. Uspjeli smo u tome i sada možemo biti ponosni na ono što je Gimnazija sada-moderna obrazovna ustanova spremna da odgovori svim zahtjevima novog vremena”, navela je Bojanić Lalović na Facebooku.

Zahvaljuje svima koji su joj ovih dana pružili podršku jer, kako ističe, ona znači posebno kada u Rješenju o razrješenju piše da nije ispunjavala “radne obaveze”.

“Možda i nijesam, utvrdiće oni koji se time bave, ali je moja misija ipak uspjela kada imam jednu Sofiju, Andreu, Anđelu, Nađu, Luku, Andriju, Milicu… i sve one moje učenike koji su razumjeli poruku da se rad i zalaganje ipak vrednuju. Zbog njih neću prestati da vjerujem da je to tako, jer bih time njih iznevjerila. Oni su bili moja motivacija, inspiracija i izvor nove energije. Tako je i sada, zato ne odustajem, jer vrijedi! A vjerujem i da će doći i neka bolja vremena u Crnoj Gori, kada neće biti važno kojoj partiji pripadate, koje ste nacionalnosti ili vjere i kada će iznad svega biti čovjek! Ovo je vrijeme izazova, zato je i ljudskost najvažnije sačuvati”, zaključila je Bojanić Lalović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije