Connect with us

Crna Hronika

CETINJE: ODT formiralo predmet povodom zlostavljanja vlasnika lokala

Published

on

Osnovno državno tužilaštvo u Cetinju formiralo je predmet povodom incidenta koji se dogodio 28. jula u bašti ugostiteljskog objekta “La Martina” kada su nepoznati policijski službenici Sektora za borbu protiv kriminala zlostavljali vlasnika tog lokala, Cetinjanina Іvana Roganovića.

Kako je saopštio rukovodilac cetinjskog ODT-a Duško Milanović, postupajući ро krivičnoj prijavi Roganovića od 29. jula, istog dana preduzete su sve potrebne mjere i radnje kako bi se utvrdilo činjenično stanje.

“Po nalogu postupajućeg tužioca prikupljena su obavještenja od podnosioca prijave i donijeta naredba o sudskomedicinskom vještačenju tjelesnih povreda oštećenog”, naveo je Milanović.

Dodao je da je radi utvrđivanja indentiteta svih policijskih službenika Sektora za borbu protiv kriminala koji su tom prilikom preduzimali službene radnje, kao i svih ostalih osobe koje su bile prisutne, upućen zahtjev cetinjskoj policiji.

“Osnovnom sudu u Cetinju podnijet је zahtjev za izuzimanje resivera za video nadzor sa ugostiteljskog objekta “La Martina” i upućen poziv za prikupljanje potrebnih obavještenja od građana za koje je utvrđeno da su bili pristutni na licu mjesta. Sve radnje u ovom predmetu ćе se preduzimati blagovremeno i hitno, a o ishodu postupka javnost ćе biti blagovremeno obaviještena”, naglasio je Milanović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije