Connect with us

Crna Hronika

PODGORICA: Četiri osobe uhapšene zbog imovinskih delikata

Published

on

UP

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica uhapsili su četiri osobe zbog sumnje da vršili imovinske delikte na štetu pravnih i fizičkih lica.

Policija je lišila slobode I.M. (40), A.L. (36), D.P. (28) i I.N. (27). Osumnjičeni su uz krivčne prijave privedeni nadležnom državnom tužilštvu, saopšteno je iz Uprave policije.

I.M. se tereti da je od 25. novembra 2020. do 9. januara 2021. godine izvršio krivično djelo krađa u produženom trajanju. On je, sumnja se, otuđivao novac iz dva aparata za samopusluživanje u Kliničkom centru Crne Gore i iz tri aparata u trgovinskom objektu u centru grada, dok je iz parkiranog vozila otuđio dva novčanika sa novcem, bankovnim karticama i ličnim dokumentima. Policija je dio otuđenih stvari pronašla i vratila vlasnicima.

A.L. je, kako se sumnja, u jednom ugostiteljskom objektu, koristeći nepažnju,  otuđila mobilni telefon, koji je kasnije pokušala da proda. Otuđeni telefon je pronađen i vraćen vlasniku.

U periodu od 31. decembra 2020. do 4. januara 2021. godine D.P. je, sumnja se, otuđio je iz objekta u izgradnji opremu za lift, koju je potom pokušao da proda vlasniku.

I.N. se tereti da je otuđio instalacionu elektro opremu iz unutrašnjosti građevinskog objekta u izgradnji koji se nalazi u centru grada.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije