Connect with us

Crna Hronika

PODGORICA: Zbog više krađa uhapšeno pet osoba

Published

on

Foto: Pixabay

Službenici policije uhapsili su pet osoba iz Podgorice, od kojih su četiri maloljetne, zbog sumnje da su počinile više krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta.

Iz Uprave policije je saopšteno da su osumnjičeni privedeni  nadležnim tužilaštvima u Podgorici, dok je u redovnom postupku protiv jedne osobe podnijeta krivična prijava.

Uhapšen je E.S. (16) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa na štetu jedne osobe iz Podgorice kojoj je, dok se nalazila u ulazu zgrade u kojoj stanuje, istrgao novčanik, navodi se u saopštenju.

Službenici podgoričkog Centra bezbjednosti Podgorica uhapsili su i P.Ć. (42) iz Podgorice jer je, kako se sumnja, iz jednog magacinskog objekta ukrao preko 1,4 hiljade proizvoda robe široke potrošnje, i na taj način izvršio krivično djelo krađa.

Uhapšeni su i maloljetni F.C. (15) i F.D. (15) iz Podgorice zbog sumnje da su izvršili tešku krađu na štetu sportske kladionice iz koje su ukrali novac.

Podgorička policija je lišila slobode i H.B. (14) iz Podgorice jer je, kako se sumnja, iskoristivši nepažnju oštećenog, iz otključanog vozila ukrao lap-top i kompjutersku opremu.

Iz policije su kazali da je krivična prijava u redovnom postupku podnijeta protiv M.Lj. (37) zbog sumnje da je izvršio dvije teške krađe u pokušaju.

„On je pokušao da izvrši više provala u vozila koja su bila parkirana na jednom parking prostoru u Podgorici, ali u tome nije uspio. Istog dana je provalio u vozilo privatnog preduzeća iz Podgorice iz kojeg nije ništa otuđio“, dodaje se u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije