Connect with us

Crna Hronika

POLICIJA: Uhapšen osumnjičeni za podmetanje požara na Draču

Published

on

Podgorička policija uhapisla je Borisa Toskića (38) koji se sumnjiči za podmetanje požara na Draču, saopšteno je nezvanično CdM-u iz policije.

“Nakon spoznaje sadržaja objavljenog u sredstvima javnog informisanja o namjernom izazivanju požara na teritoriji Glavnog grada, u direktnoj komunikaciji između predstavnika Direktorata za zaštitu i spašavanje i Direktorata policije preduzete su mjere i radnje na prepoznavanju počinioca ovog djela”, navode iz MUP-a.

Ističe se da izražavaju zadovoljstvo zbog velikog stepena efikasnosti u ovom slučaju i naglašavaju da će se aktivnosti na otkrivanju počinilaca krivičnih djela sa velikom odlučnošću nastaviti i u narednom periodu.

Ranije danas iz Službe zaštite i spasavanja Glavnog grada, objavili su na svojoj zvaničnoj Facebook stranici video na kojem se vidi nepoznata osobe kako podmeće požar u naselju Drač u Podgorici.

Nakon što je objavljen snimak podmetanja požara na društvenim mrežama su se pojavile informacije o Toskiću. Ako je suditi po tim objavama Toskić je naklonjen “legiji i Crvenim beretkama”.

Danas je zbog podmetanja požara na Koniku uhapšen i dvadesetdvogodišnji R.G.

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković zahvalio se policiji na brzom otkrivanju počinilaca i njihovom hapšenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije