Connect with us

Crna Hronika

UHAPŠENA TRI VOZAČA: Vozio pod dejstvom kokaina, bez isprava

Published

on

Ilustracija: Anadolu Agency

Saobraćajna policija u Beranama je u mjestu Buče kontrolisala vozača M.Č. (20) koji je upravljao putničkim motornim vozilom marke Nissan Patrol, bez registarskih oznaka.

On je upravljao vozilom pod dejstvom kokaina, što je ustanovljeno testom na psihoaktivne supstance u laboratoriji Opšte bolnice Berane, saopšteno je iz Uprave policije.

Prilikom kontrole utvrđeno je i da M.Č. kod sebe nije posjedovao vozačku dozvolu, te da je vozilo neregistrovano i da nema potrebnu dokumentaciju.

M.Č. je lišen slobode i uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka priveden nadležnom sudu za prekršaje gdje mu je izrečena kazna zatvora u trajanju od 15 dana, zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od četiri mjeseca, tri kaznena boda, kao i novčana kazna u iznosu od 180 eura.

Osim toga, Grupa za bezbjednost saobraćaja je u mjestu Sozina, na magistralnom putu Podgorica – Bar kontrolisala dva vozila kojima su upravljali A.B. (29) i A.B. (32).

A.B. (29) je upravljao putničkim motornim vozilom marke BMW brzinom od 173 km/h u mjestu gdje je ograničena dozvoljena brzina 80 km/h, a A.B. (32) je upravljao putničkim motornim vozilom takođe marke BMW na istoj dionici gdje je ograničena dozvoljena brzina na 80 km/h, brzinom od 179 km/h.

Oni su lišeni slobode i uz prekršajnu prijavu privedeni nadležnom sudu za prekršaje.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije