Connect with us

Crna Hronika

UPRAVA POLICIJE: Po interpolovim potjernicama četiri lica lišena slobode u Crnoj Gori i inostranstvu

Published

on

UP CG

U Mađarskoj je na osnovu  međunarodne potjernice koju je raspisao NCB Interpol Podgorica lišen slobode M.M. (51) iz Bijelog Polja, državljanin Crne Gore.

Međunarodna potjernica je za njim raspisana na osnovu naredbe Višeg suda u Podgorici, radi vođenja krivičnog postupka zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Osim toga, u Saveznoj Republici Njemačkoj slobode je po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Podgorica lišen Muharem Ćatić (36), državljanin Bosne i Hercegovine

Kako navode, ovo lice se zbog krađe potražuje po naredbi Osnovnog suda u Rožajama radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od 8 mjeseci.

Takođe, na graničnom prelazu Ilino brdo, po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Visbaden, Savezna Republika Njemačka lišen je slobode M.P.D. (46) iz Italije.

M.P.D. se potražuje radi vođenja krivičnog postupka, zbog prevare i falsifikovanja dokumenata i ovom licu je određen ekstradicioni pritvor po rješenju sudije za istragu Višeg suda u  Podgorici.

Policija je u Crnoj Gori, u Podgorici, po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Beograd, Republika Srbija lišila slobode S.R. (32), iz Paraćina, koji se po naredbi Višeg suda u Beogradu potražuje radi vođenja krivičnog postupka zbog  neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja opojnih droga u promet.

Njemu je određen ekstradicioni pritvor po rješenju sudije za istragu Višeg suda u  Podgorici.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije