Connect with us

Društvo

DPS: Ne uređujemo RTCG, u Krivokapićevom kabinetu oni koji su palili zastavu NATO

Published

on

Poslanik DPS – a Predrag Sekulić kazao je da njegova partija, nema uticaj na uređivačku politiku Radio televizije Crne Gore i stavove koji se tamo iznose.

“DPS nema uticaj na uređivačku politiku RTCG i stavove koji se tamo iznose – navodi se u reagovanju Sekulića koje je objavljeno na tviter nalogu DPS, dodajući da je Zdravko Krivokapić na izborima predvodio i u svoj kabinet uveo one koji su palili zastavu NATO vrijeđali naše međunarodne partnere, diplomate…Nikad se nije ogradio od tih sramnih postupaka”. naveo je Sekulić.

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić na svom Tviter nalogu je napisao da Radio Televizija Crne Gore (RTCG) tri decenije progoni neistomišljenike Demoratske partije socijalista (DPS),

“Sada je po nalogu DPS-a javni servis krenuo u progon diplomata. Javni servis Crne Gore što prije vratiti građanima koji je i plaćaju”, rekao je Krivokapić.

Savjet Radio i Televizije Crne Gore (RTCG) je zaključio da je novinarka Tamare Nikčević prekršila programske standarde i principe kada je objavila je sinoć da je ambasadorka SAD Džudi Rajzing Rajnke na privatnoj večeri projektovala da će predsjednik Milo Đukanović izvesti tenkove na ulice nakon izbora 30. avgusta.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije