Connect with us

Društvo

GOVOR MRŽNJE: Nikšićanka očekuje reakciju zbog užasnih kletvi njoj i djeci

Published

on

Nikšićanka Gorana Pavićević-Cerović podnijela je juče krivičnu prijavu zbog užasnih kletvi koje je na društvenoj mreži Fejsbuk uputio njoj i njenoj porodici izvjesni Nikola Cerović.

Prijavu je, kako je kazala Pobjedi, podnijela jer se osjeća ugroženo i uznemireno zbog zastrašujućih kletvi koje je osoba koja se predstavlja kao Nikola Cerović uputila njoj i njenoj djeci.

„Dabogda ti se djeca od raka raspadala k…o, prodala si se za 5 eura. Rak te raznio u komade dabogda“, napisano joj je u poruci.

– Rekla sam u policiji da se osjećam ugroženo. Meni su đeca sama kući, škola je onlajn, a ja radim – kazala je Pavićević-Cerović za Pobjedu.

Ističe da mora biti uplašena i uznemirena, jer takve prijetnje može da uputi samo psihopata, koji je spreman na sve.

U policiji su joj rekli da će prijavu procesuirati Tužilaštvu koje će odlučiti da li ima elemenata krivičnog djela za koje se goni po službenoj dužnosti.

– Nadam se da će barem policija ustanoviti je li lažni ili pravi profil. Po ovome što sam mogla da vidim ne izgleda kao lažni, jer ima dosta prijatelja – dodaje  sagovornica.

U opisu profila Nikole Cerovića piše da je iz Plužina i da radi u nikšićkoj Pivari, a Pavićević-Cerovic kazala je da je informaciju provjerila i da su se iz Pivare ogradili od njega, objasnivši joj da kod njih nije zapošljen.

Na profilnoj slici Cerovića nalazi se i logo koalicije „Za budućnost Nikšića“.

Pavićević je objavila na Fejsbuku skrinšot kletvi i uvreda koje su upućene njoj i njenoj djeci, označila predstavnike svih političkih opcija u Nikšiću.

– Samo su se oglasili iz DPS-a rekavši da ne znaju ko je ta osoba, kao i Maksim Vučinić iz Radničke partije, koja je dio koalicije „Za budućnost Nikšića“ koji je napisao da ne želi da učestvuje u mojoj kampanji. Njegovi stavovi o ženama od ranije su poznati tako da ne znam što bi sad reagovao drugačije – kazala je ona.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije