Connect with us

Društvo

JOANIKIJE BRANI VUČIĆA: Vučić zahvalan, tvrdi da Daka pomaže Đukanoviću

Published

on

Administrator Mitropolije crnogorsko primorske i episkop budimljansko nikšićki Joanikije je negirao tvrdnje biznismena Miodraga Dake Davidovića, koji je juče izjavio da iza pokušaja atentata na njega i episkopa stoji predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

“Neprihvatljivo je da Davidović govori u moje ime pošto mu takvo ovlašćenje nikad nisam dao, iako je ktitor crkve. Što se tiče pokušaja atentata na nas dvojicu u Beogradu decembra 2019. uvjeren sam da predsednik Srbije gospodin Aleksandar Vučić sa tim nema nikakve veze. Ja razmišljam potpuno suprotno: da su tadašnje vlasti Crne Gore naručile pomenuti atentat. Mislim da će moju pretpostavku istraga kad-tad potvrditi “ rekao je episkop Joanikije za Novosti

Sa druge strane, predsjednik Srbije je zahvalio Joanikiju na tim riječima.

Izbori u Nikšiću su unutrašnja stvar Crne Gore, poručio je sinoć Vučićiz Abu Dabija. On je demantovao tvrdnje lidera Narodnog pokreta Miodraga Dake Davidovića da stoji iza napada na njega.

“Nervoza je velika zato što on mora da pomogne gospodinu Đukanoviću, ali to je prikriveno. Hvala Joanikiju što je pomogao i reagovao. Ja ne znam šta bih na to je rekao, to je toliko glupo”, rekao je Vučić.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije