Connect with us

Društvo

KCCG: Mijenjamo svijet uz osmijeh

Published

on

Miljan Konatar vlasnik kompanije Arming i dr Saša Radović, direktor IBD, Foto: KCCG

Direktor Instituta za bolesti djece (IBD) Kliničkog centra Crne Gore, dr Saša Radović, uručio je zahvalnicu gospodinu Miljanu Konataru, vlasniku kompanije Arming, povodom donacije za uređenje igrališta i parka, kao i dijela Odjeljenja za dječiju hirurgiju.

„Uređenjem igrališta i parka ispred IBD-a željeli smo da našim najmlađim pacijentima obezbijedimo ugodniji i manje stresan boravak u bolnici i tokom pregleda u ambulantama. U realizaciji ovog projekta naišli smo na veliko razumijevanje dobročinitelja, među kojima je i kompanija Arming. Današnji izgled igrališta, u kojem naši pacijenti uz igru, bar na trenutak, zaborave na zdravstvene probleme, dokaz je da zajedno možemo da učinimo više za našu najmlađu populaciju i da mijenjamo svijet uz osmijeh. Moram naglasiti da je ova donacija nastavak filantropskog djelovanja Konatara prema IBD-u, a poznajući njegov odnos prema djeci još jedan u nizu budućih projekata. Koristim ovu priliku da još jednom izrazim iskrenu zahvalnost njegovoj kompaniji i porodici na humanitarnom djelovanju i saradnji u unaprjeđenju prostora za naše najmlađe pacijente”, kazao je dr Radović.

Konatar se zahvalio dr Radoviću na dodijeljenoj zahvalnici, a posebno ljekarima i kompletnom medicinskom osoblju IBD-a koji, kako je kazao, svakodnevno brinu o našoj djeci, koja su ujedno i naša budućnost.

“Čini mi veliko zadovoljstvo što smo ja i moja porodica imali priliku da “uz osmijeh mijenjamo svijet”, rekao je Konatar najavljujući da će i ubuduće, u skladu sa mogućnostima, podržavati IBD.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije