Povežite se sa nama

Društvo

KRIVOKAPIĆ ODGOVORIO ĐUKANOVIĆU: Crna Gora dočekala da joj zvaničnici idu na sahrane vrhunskih intelektualaca i najvećih duhovnika

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Premijer Zdravko Krivokapić, odgovorio je predsjedniku države Milu Đukanoviću koji ga je prekorio zbog prisustva sahrani episkopa Atanasija Jevtića, naglasivši da ko gubi ima pravo da se ljuti i dodao da ta ljutnja ne bi trebalo da traje dugo.

“Crna Gora je dočekala da joj zvaničnici idu na sahrane vrhunskih intelektualaca i najvećih duhovnika 20. i 21. vijeka. Zamislite da joj zvaničnici idu na sahrane vođa narko kartela ili bjelosvjetskih tajkuna?”, naveo je Krivokapić.
On ističe da mu je žao što predsjednik Đukanović još nije oprostio Crkvi i njenim vladikama što je obespravljeni narod Crne Gore najprije uspravila, pa objedinila, ne pitajući ko je koje nacije i ko je koje vjere.
“Znam da ga boli što je takva ujedinjena obespravljena Crna Gora rekla da ne želi više ni DPS, a uskoro će reći i predsjedniku šta misli o njemu”, napisao je Krivokapić na Twitter-u.
Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije