Connect with us

Društvo

MANDIĆ I KNEŽEVIĆ: Medojević da bude kandidat za direktora policije

Published

on

Lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević saopštli su je danas da traže od premijera Zdravka Krivokapića da poništi odluku Uprave za kadrove jer se advokat Dražen Medojević nije našao u užem izboru za funkciju direktora Uprave policije. Knežević i Mandić tvrde da je v.d. direktorica Uprave za kadrove Jovana Nišavić kadar i aktivista Demokrtaske partije socijalista i traže od premijera da je smijeni.

Uprave za kadrove juče je saopštila da će provjera znanja, sposobnosti, kompetencija i vještina kandidata koji ispunjavaju uslove javnog konkursa za radno mjesto direktora Uprave policije održati se 16. februara.

“Postupku provjere kompetencija, znanja i sposobnosti mogu pristupiti samo kandidati sa Liste kandidata koji ispunjavaju uslove predmetnog konkursa: Dragan Radonjić, Dragan Klikovac, Zoran Brđanin, Zoran Braunović, Dražen Vuković, Milan Delić, Dragan Arsović, Siniša Kovačević i prof. dr Vojo Laković“, navode u Upravi za kadrove.

“Draženu Medojeviću se ne može pronaći veza sa Veselinom Veljovićem i sa DPS-om. Dražen Medojević ima podršku parlamentarne većine. Da li je pošteno da se skloni jedini kandidat koje se ne može povezati Veselinom Veljovićem i DPS-om?”, upitao je Mandić.

Prema njegovim riječima ostali kandidti imaju podršku samo parlamentarne manjine.

“Na ovaj način se pokušava poniziti čitava branša”, rekao je Mandić.

Milan Knežević ističe da ovo što se desilo juče prestavlja poruku svima koji su glasali 30. avgusta.

“Jovana Nišavić je partijski aktivista DPS-a. Javna je tajna da je ona kadar DPS-a. DF to neće tolerisati. Neka ona objasni ona kako je sve uslove konkursa prošao Dragan Radonjić. On zaslužuje, a Medojević ne zaslužuje jer je bio advokat DF-a”, kazao je Knežević.

Knežević poručuje da se DF ne plaši ni Zorana Lazovića, ni Veselina Veljovića.
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije